Voetbalquiz vragen

De voetbalquiz van Kantinequiz.nl bestaat uit 70 gevarieerde voetbalvragen. Zo zijn er vier algemene rondes, een audioronde, een logoronde en een portrettenronde. Daarnaast is ook nog ruimte om een bonusronde toe te voegen met enkele vragen over bijvoorbeeld de eigen voetbalclub. Alles wordt geprint geleverd, zo ook een cd met de audioronde en de logo- en portrettenronde op A5-formaat met luxe uitstraling.

 

Voetbalquiz vol variatie

De voetbalvragen zijn gevarieerd zodat échte voetbalkenners hun hart op kunnen halen, maar ook de ‘amateurs’ onder ons goed mee kunnen doen. Bovendien zijn de vragen zo opgesteld zodat de voetbalquiz geschikt is voor alle leeftijdscategorieën. Wel adviseren wij een minimale leeftijd van 18 jaar.

Internationale competities, de Eredevisie, bijzondere portretten, EK’s en WK’s, legendarische voetbalmomenten; alles komt aan bod! Om je een indruk te geven wat je staat te wachten staan hieronder enkele voorbeelden van de voetbalquiz vragen. 
 

  • In Engeland hebben veel clubs een bijnaam. Welke club heeft als bijnaam ‘The Owls’?
  • “Will Grigg’s on fire”. Zonder een minuut te hebben gespeeld, is de Noord-Ierse bankzitter Will Grigg, uitgegroeid tot hét icoon van het EK in 2016. Bij welke Engelse voetbalclub staat hij onder contract?
  • Naar welke ex-keeper van onder andere FC Utrecht en Ajax werd altijd ‘Pizza, pizza” geroepen?
  • Welke legendarische Britse voetballer zei ooit: “Ik heb veel geld uitgegeven aan alcohol, vrouwen en snelle auto’s. De rest heb ik gewoon verbrast.”

 
Tussendoor is er een logoronde en een portrettenronde. Deze worden geleverd op A5-formaat met professionele uitstraling. Om het feest compleet te maken is er nog een audioronde waarbij geraden moet worden welke bekende personen uit de voetbalwereld te horen zijn. De fragmenten worden geleverd op een cd (desgewenst kunnen deze ook als mp3 geleverd worden).

Voetbalvragen logoquiz portretquiz voetbalquiz
Compleet pakket vol variatie met o.a. een portretten, logo- en audioronde.

 

Voetbalquiz bestellen

 

Wil je liever een compleet verzorgde avond inclusief presentator en assistent? Ook dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Open chat
Vragen?
Hallo,
Heeft u vragen over een voetbalquiz van Kantinequiz.nl? Stel ze gerust.
Powered by