* Corona Actie *


Die typische simpele voetbalhumor, de geurcocktail van gras en zweet, die corrupte grensrechter, dat heerlijke biertje na een 8-0 nederlaag. We missen het!

De coronacrisis heeft ons heerlijke voetbalwereldje platgelegd. En daarmee bij ons ook de verkoop van de voetbalquizpakketten. Wat doen we met die voorraad? Die bieden we nu aan voor een bezopen lage prijs zodat iedereen zelf dat sfeertje weer even in huis kan halen! Nu voor slechts € 17,50.


Compleet pakket
Snoer je vrienden de mond en laat maar eens zien wie de échte voetbalkenner is! Haal bier en snacks in huis, de rest is een fluitje van een cent met dit complete pakket. De pakket bestaat uit:

  • 4 algemene rondes van elk 10 vragen;
  • 1 fotoronde met 10 foto’s (op luxe flyers);
  • 1 logoronde met 10 logo’s (op luxe flyers);
  • 1 audioronde met 10 audiofragmenten;
  • Handleiding voor de presentatie;
  • Antwoordformulieren;
  • Nakijk- en scoreformulieren.


Anderhalve meter
Virtueel kan natuurlijk, maar wij zijn groot voorstander om het gewoon ‘ouderwets’ in elkaars bijzijn te houden. Zeker nu vanaf 1 juni iedereen weer in grotere groepen mag samenkomen, mits de 1,5 meter wordt behouden. In plaats van 4 of 5 personen per team kan dus beter individueel gespeeld worden (1 per team). Er wordt materiaal geleverd voor 10 teams/personen. Wil je voor meer teams of deelnemers, neem dan even contact op.


NB door alle gevolgen van de coronacrisis waren niet alle vragen meer relevant, deze vragen zijn aangepast. Daarom is het pakket t.o.v. het reguliere pakket iets anders; de handleiding met vragen moet zelf geprint worden en de audiofragmenten worden na betaling digitaal toegestuurd. Verder is het pakket hetzelfde als het reguliere pakket.

Kantinequiz.nl
info@kantinequiz.nl
Of stuur een Whatsapp-bericht
06 20 71 90 91

Perfect in coronatijd
Snelle levering
Compleet pakket
Ouderwets gezellig

Open chat
Vragen?
Hallo,
Heeft u vragen over een voetbalquiz van Kantinequiz.nl? Stel ze gerust.
Powered by